Simple Beauty

A nőknek csak egy hibájuk van… elfelejtik mennyire értékesek

2015. március 09. 16:44 - SimpleBeauty

3.jpg

Úgy gondolom, mint nekem is, minden nőtársamnak vannak hullámhegyei és hullámvölgyei. Személy szerint én mindig elfelejtem értékelni magam és sokszor a magabiztosság sem az erősségem.

Épp a minap olvastam egy idézetet, ami nagyon elgondolkoztatott és, mint égi jel pont jó időben került a szemem el, mert már kezdtem elveszni.

Megosztom veletek, és gondolkozzatok el rajta ti is:

„A nő valóban csodálatos! Olyan erő birtokában van, melyekkel ámulatba ejti az embert. Képes kezelni a gondokat és nehéz terheket hordozni. Magában tudja tartani boldogságát, szeretetét és véleményét. Mosolyog, mikor sikoltani szeretne. Dalol, mikor sírni volna kedve, sír, mikor boldog és nevet, mikor fél. Harcol azért, amiben hisz. Kiáll az igazságtalansággal szemben. Nem fogadja el a "Nem"-et válaszul, ha tud egy jobb megoldást. Átadja magát, hogy családja gyarapodhasson. Elviszi a barátját orvoshoz, ha fél. Szeretete feltétel nélküli. Sír, ha gyermekei győzedelmeskednek. Boldog, ha barátai jól vannak. Örül, ha születésről vagy esküvőről hall. Szíve összetörik, ha közeli rokona vagy barátja meghal. De megtalálja az erőt, hogy elboldoguljon az élettel. Tudja, hogy egy csók és egy ölelés meggyógyíthat egy összetört szívet. Csak egyetlen hibája van... ELFELEJTI, MENNYIRE ÉRTÉKES..."

Miért van az, hogy nem vagyunk képesek értékelni a bennünk rejlő jót, az erős, a kiváltságot? Pedig 10 pasiból 9 biztosan állítja, hogy a legszexibb tulajdonsága egy nőnek, ha magabiztos. Ha azt akarod, hogy más is felfigyeljen rád, először saját magaddal kell tisztában lenned. Ismerd meg önmagad és legyél határozott! Érezd magad jól a bőrödben és szeresd magad! Tudnod kell, hogy milyen értékeid vannak és bátran, nyíltan vállalni azokat!  Tehát ha azt akarod, hogy másképpen nézzenek rád, másképpen kell gondolkodnod! Véleményem szerint szörnyű az például, ha valakinek a pasija megmondja, mit vegyen fel vagy milyen sminket viseljen az adott napon. Persze a jó tanácsokat el kell fogadni és természetes, hogy kikérjük a másik véleményét, de legyen egy határozott akaratunk! Ha azon aggódsz, hogy valaki mit gondol rólad, az már régen rossz, elvesztél…

Légy büszke magadra, hogy nő vagy hiszen ezeket a terheket, amiket mi cipelünk egy férfi sem tudná utánunk csinálni!

Szeretnék mutatni néhány képet egy régebbi fotósorozatból, ami a szívemhez nagyon közel áll és kijelenthetem, hogy akkor és ott kellett az, hogy magabiztosak legyünk. Nekem ez a „vágyott állapot” ad erőt, ha elgyengülnék. Találd meg Te is, hogy neked melyik ez a pillanat és meríts belőle inspirációt! 

165907_10151032067599802_1458058244_n.jpg

1.jpg

2.jpg

179521_10151032078004802_1545779818_n.jpg

Képek: Győri Levente
Smink: Kis Petronella
Modellek: Fekete Fanny, Rosta Hanna

Szólj hozzá!
Címkék: Fashion

A bejegyzés trackback címe:

https://simplebeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr917254445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása