Simple Beauty

2015-ös sminktrendek / 2015 makeup trends

2015. január 13. 11:15 - SimpleBeauty

Itt a január mi más lenne a legnagyobb kérdés, mint az, mi is lesz az idei évi trend? Kedves Olvasók nem kell aggódni, minden trendet összegyűjtöttem és napvilágra hozom!  Igencsak változatos skálát mutatott a new yorki divathét, hogy milyen irányvonalak köré fog felépülni az új trend.

The January is just here so what would be the biggest question now, than what kind of trends will be for this year. Dear Readers, don’t worry, i will show you every little tricks, what i saw on the New York fashion week’s videos.

Feltűnő színes szemhéj / Colorful eyeshadow 

2015 tavaszi/ nyári trendek nagyszabású divatbemutatóin a sminkmesterek előszeretettel használták a kék szemhéjfestéket. Személy szerint én nem ajánlanám hétköznapra ezt a viseletet. A kék színt mindenképpen, de szerintem egy elmosottabb, eldolgozott változatban sokkal viselhetőbb egy munkanap során, mint ezek a markáns, széles kék tusvonalak.

The favourite color was the blue  for the make up masters on the spring/summer 2015 fashion shows. However the blue color is a nice color but personally for me this version is a bit too much for a simple weekday. But if you use this color as  smokey eyes,  so that way the blue is more „useable” on a weekday, than the strong blue eyeliner.

10917288_10203410757810260_8243359716663747857_n.jpg

Erős tusvonal / Strong eyeliner

Szintén úgy gondolom, hogy egy egy buliba egy merészebb fekete tusvonal belefér egy teljesen natúr szájjal, de úgy gondolom ez a trend is inkább maradjon a kifutókon, fotózásokon.

My opinion is  that a strong black or colorful eyeliner can be good choice for a party but for this you should use only a nude lipstick, so the tone will stay on the eyes.  I think this trend should also stay on the catwalk and in photo studios.

zsefkehg.jpg

Nude smink/ Nude makeup

Személy szerint az abszolút kedvencem az évre. Saját magamnak is ezeket a sminkeket alkalmazom a mindennapjaim során. Előnye, hogy 5 perc alatt kész és mindig friss, üde arcbőrt és tekintetet kölcsönöz.

This style is my favourite for the year. This is my daily routine too. It’s easy to make it, maximum 5 minutes and you are ready, after all of the day your facelook is fresh and your eyes are shining.

ram4.png

Felejthetetlen vörös rúzs/ Unforgettable red lipstick

Ki ne akarna a dívák sorába állni? Persze, hogy minden nő. Smink terén ezt egy egyszerű piros vagy vörös rúzzsal már el is érhetjük. Amire nagyon kell figyelni és én rendszerint kifekszek tőle… FOGAK! Nem olyan csábos a rúzsos fogsoros mosoly csajok, jobb ha figyeltek! ;) Persze ez a szabály általánosan érvényes minden színes rúzsnál! J A színes rúzsokat mindennapra is merjétek feltenni, nagyon sokat dob az outfitjeiteken, és higgyétek el még a kedveteken is!

Who doesn’t want to stand into the Divas’ line? Of course every women. In your make up it’s easy to presented, you just have to use a red lipstick. But girls, please be careful with your teeth!…it’s horrible, when you smiley and your beautiful teeth are red. So, this is the rule, when you use any colorful lipstick.  Don’t be shy so try and dare to use the colors on your mouth, and your outfit will be more happier and more sexy.

10917424_10203410759130293_443828035019626757_n.jpg

Levendula szemhéj / Lavender eyeshadow

A lila szín kedvelőinek ez egy pompás hír, hiszen a divathéten felvonult modelleken a mesterek előszeretettel alkalmazták ezeket a színárnyalatokat is. Én azt mondanám vigyázni kell velük, mert sokszor ha nem találjuk el az árnyalatot, akkor fáradt karikás szem hatását érhetjük el. Világos hajúak és szeműek főleg óvakodjanak, ők inkább egy kis fekete szemceruzát is használjanak a szemkörül.

Good news for the fans of the purple color too, because we can say these colors can be everywhere in 2015 as the make up masters used very often on the models too. My view is, that you have to be careful what kind of shadow you choose, because if your choice won’t be fit with your skin type, you will look  tired all the time. If your skin and hair color is too light, take a black eyeliner for the contrast around your eyes and after this will be perfect your make up.

lev.jpg

Metálos ragyogás/ Metallic shining

Mind hétköznapra, mind egy buliba viselhető smink. Hétköznapokra inkább a halványabb barnás, szürkés árnyalatokat használjátok, míg a buliba mehet az erősebb árnyalat is. Ha hétköznapra erősebb árnyalatot választanál az sem baj, de semmiképpen ne hangsúlyozd a szád, mert nem kívánt kritikát fogsz kapni érte! :) 

For the weekdays and for the party too, it’s a good choice. For the working days you should use more brown and grey shades but if your choice is the stronger and deeper shades, its not a problem either, just please dont use a strong lipstick for it  just a lighter one, otherwise the criticism wont make you happy

10934382_10203455849857533_1580931850_n.jpg

Remélem segíthettem Nektek, hogy idén milyen vonulatokat kövessetek!

I hope, i could help for all of you, what trends should be followed in 2015.

Puszi Hanni

Fotók: Fülöp Flóra Photography, New York-i Fashion week hivatalos oldala
Smink: Czentnár Zita, Rosta Hanna
Haj: Földesi Tamás, Tenkely Ruben
Modell: Perge Georgina, Girán Fruzsina, Nagy Ramóna, Nagy Vivien
Ruha: Ciabattino Fashion

Szólj hozzá!
Címkék: Beauty

A bejegyzés trackback címe:

https://simplebeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr647044839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása