Simple Beauty

Tanulságos nyereményjáték

2015. március 05. 19:45 - SimpleBeauty

cover.jpg

Kedves SimpleBeauty olvasók!

Tudom már régen jelentkeztem, páran azt hittétek, már alább is hagyott a lendületem! Ne aggódjatok csak szorgoskodtunk, hogy minél több élményt nyújthassunk Nektek! :) 

Múlthéten lezajlott a stúdiófotózásunk, ahol a nyertes modellek, Csillag, a közönség kedvence, Piroska és Alexa a zsűri kiválasztottjai megcsillogtathatták modelltehetségüket a kamerák előtt. A fotózás remekül zajlott,majd jött egy fordulópont, ahol levontuk a fotózás tanulságát: "Bírálni könnyű, alkotni nehéz. A másik munkája épp annyira értékes, mint a tiéd!" Természetesen felülkerekedve a mélyponton a fotózás zökkenőmentesen lezajlott. Képeket sajnos nem tudok nektek mutatni, de köszönjük Fülöp Flórának a mostani és korábbi munkáját is, a továbbiakban Ő a csapattól külön folytatja útját, melyhez sok sikert kívánunk.

Azonban megnézhetitek a teljes napunkat ebben a kis videóban, melyet Balló Béla, a Balló Béla Photography tulajdonosa készített. Hálás köszönet a munkádért Béci! ;) 

Nektek, hogy tetszik a végeredmény? Az alábbi linken megtekinthetitek a videónkat: ( Másoljátok be a linket, mert a technika Ördöge játszik velem! :D )

https://www.youtube.com/watch?v=CwPIU7rBR6k 

Íme néhány werk kép a fotózásról: 

vlcsnap-00013.jpg

vlcsnap-00020.jpg

vlcsnap-00027.jpg

vlcsnap-00037.jpg

Film: Balló Béla
Smink: Czentnár Zita, Rosta Hanna
Haj: Földesi Tamás, Tenkely Ruben
Modellek: Gulyás Csillag, Kormos Alexandra, Varga Piroska

 

Szólj hozzá!
Címkék: Beauty

A bejegyzés trackback címe:

https://simplebeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr387244141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása